samen koken op de eerste date. Een eetdate

eetdate als eerste dateWaarom niet eens samen koken op een eerste date. Een eetdate. Een grote kans dat deze eerste date dan een succes zal zijn. Veel singles vinden samen koken een perfecte activiteit om te doen op de eerste dat. 80% van de singles zien dit wel zitten als eerste date.
Zoals altijd komt deze conclusie uit een onder zoek. Dit maal een onderzoek in opdracht van een grote sauzenfabrikant onder 500 mannen en vrouwen.

eetdate als eerste date

Uit dat onderzoek kwam ook naar voor dat een groot deel van de singles op deze eerste date niet bang zijn om zich aan nieuwe gerechten te wagen. 75% staat open voor een culinair experiment. 84 procent waardeert het als je zijn of haar favoriete eten in huis haalt.

Afknapper bij een eetdate

Natuurlijk zijn er een aantal dingen waar je moet op letten bij die eerste eetdate. Je eetvoorkeuren en –gewoontes kunnen zeker roet in het ‘eten’ gooien. Enkele zaken waar je zeker op moet letten:

  • Smakken
  • Fanatiek calorieën tellen
  • Zeggen dat het eten van je moeder lekkerder is dan wat je tijdens de date eet
  • Mannen knappen af op vrouwen die alleen vegetarisch of biologisch eten
  • Vrouwen hebben het dan weer niet met mannen die alleen Hollandse pot eten
  • Elkaar voeren kan je ook best niet doen op je eerste date. 2/3 ziet dat niet zitten.

Zoals je kan lezen is een eetdate als eerste date zeker een mogelijkheid die te overwegen is. Uiteindelijk is het ook nog redelijk origineel en leer je mekaar kennen tijdens het samen koken.

bron: telegraaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.