sekstips voor op vakantie

sekstips op vakantieDe vakantie komt er weer aan. Onze zin in seks gaat tijdens de vakantie meestal wel de hoogte in en we staan dan meer open voor avontuurtjes dan door het jaar. Enkele sekstips kunnen dan echt geen kwaad.
Als de temperaturen stijgen, gaat ons libido ook vaak mee de hoogte in. Misschien heeft dat wel iets te maken met het dalende percentage kleding. Go for it, zouden wij zo zeggen. Maar lees wel eerst de volgende sekstips, zodat je veilig en gezond de zomer doorkomt.
sekstips op vakantie

Seks in openlucht is leuk, tot er brandnetels en insectennesten aan te pas komen. Bospoepers-in-spe kijken dus best eerst goed rond voor ze eraan beginnen. Uitslag is nooit aantrekkelijk, en al zeker niet op je achterste. Kies ook een schaduwplekje, want sommige lichaamsdelen worden beter niet verbrand. En de kans op betrapt worden is meteen ook ietsje kleiner.

We proberen het als de pest te vermijden, maar eigenlijk hoeven we niet ban te zijn van een beetje zweet. In zweet zitten immers ook pheromonen, die het gedeelte in de hersen prikkelen dat verantwoordelijk is voor ons libido. Kortom: we worden onweerstaanbaar voor onze parnter. Wat natuurlijk niet betekent dat je je deo in de vuilbak mag kieperen.

Laat geen condooms in je auto rondslingeren

Als het zo heet is dat je een ei kan bakken op je motorkap, bedenk dan wat die temperaturen doen met een stukje latex of polyetheen. Hij zal niet meer effectief optreden tegen soa’s en zwangerschappen, en je wilt zo’n halfgesmolten condoom waarschijnlijk ook niet in de buurt van je gevoelige delen.

Water, water en de rest komt later

Het is regel nummer één bij brandwonden, maar ook bij zomerse stoeibeurten. Seks is als het ware een mini-workout, dus vergeet geen water te drinken tussendoor. Bewaar dus een fles naast je bed!

seks op het strand

Het leek romantisch toen Leonardo het deed in The Beach, maar seks op het strand is allesbehalve praktisch. Zand kruipt op plekken waarvan je het bestaan nog niet vermoed had, met een schurend gevoel tot gevolg. Om dezelfde reden blijf je ook beter uit het water tijdens je vrijpartij. Het water spoelt je natuurlijke glijmiddel weg, waardoor er veel meer wrijving ontstaat en de kans op scheurtjes vergroot wordt. Virussen en bacteriën kunnen zo gemakkelijk je lichaam binnendringen, met soa’s en blaasontstekingen tot gevolg. Ook de chloor in een zwembad is niet goed voor de natuurlijke zuurtegraad van je vagina, laat staan het zout in zeewater.

sekstips op vakantie

rustig aan als sekstip

En tenslotte: doe het kalmpjes aan. Met zweterige temperaturen ga je beter geen marathon lopen, dus waarom zou je de seks overhaasten? En daarbij, onderzoek heeft aangetoond dat een tragere opbouw tot betere orgasmes leidt. Enjoy na deze sekstips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.