top 5 fantasieën van de man

bedpartnerDe fantasieën van de man zijn al veel besproken. Bij cosmopolitan hebben ze de 5 meest voorkomende eens op een rijtje gezet. Het is een wat alomvattend lijstje geworden waar elke man wel een fantasie in zal vinden die hij ziet zitten. Een trio met twee vrouwen zullen de meeste hetero mannen wel zien zitten. Fantasieën zijn fijn om te hebben en geven je verwachtingen maar ze mogen natuurlijk ook ooit eens uitkomen.

1. Voyeurisme

Mannen zijn doorgaans vrij visueel ingesteld. Waren ze dat niet, dan had de porno-industrie haar biezen al tijden geleden kunnen pakken. Maar hij vindt het niet alleen sexy om te kijken naar mensen die sex hebben, het is een stiekeme fantasie van een flink tal mannen om gezien te worden als hij sex heeft met jou. Voor het raam bijvoorbeeld. Ook een goeie: laat de deur op een kiertje en begin met jezelf te spelen, zodat hij het idee heeft dat-ie je betrapt.

2. Trio met twee vrouwen

Onvermijdelijk in dit lijstje: een trio. Met een andere vrouw. Begeerd worden door niet één, maar door twee vrouwen is voor hem het ultieme ‘man zijn’. Daarbij is het voor hem extra opwindend om twee vrouwen van elkaar te zien genieten.

3. Gedomineerd worden

Vrouwen die op zoek gaan naar hun inner dominatrix en hem vast zetten aan het bed en hem vertellen wat hij moet doen: dat staat hoog op het lijstje met zijn seksuele fantasieën. Handboeien in de aanslag!

4. Sex met een vreemde of een onbereikbare vrouw

Bijna niets opwindender voor een man dan een wildvreemde vrouw die compleet in het katzwijm valt en direct met hem mee naar huis wil. Ook een fantasie: sex met zijn baas, de beste vriendin van zijn vriendin of zijn buurvrouw. Zolang het maar een vrouw is die ‘onbereikbaar’ is. Om wat voor reden dan ook.

5. Rollenspel

Verpleegkundige, strenge juf, politievrouw of het karakter uit zijn lievelingsfilm: rollenspel brengt het hoofd van menig man op hol. Tip: ga samen naar een kroeg, doe alsof jullie elkaar nog nooit hebben gezien en zet het op een versieren. Wedden dat het eindigt met vuurwerk-sex?

bron: cosmopolitan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.