sex op eerste date als datingadvies

vrijgezellen en hun sekslevenSex op de eerste date als datingadvies. Ik ben zeker dat heel veel mannen best wel blij zijn dit te lezen als datingadvies. Waarom ook niet. Als er al iets is tijdens de eerste dat waarom al niet sex uitproberen. Veel mannen zullen dan zeker nog meer dates willen en om eerlijk te zijn ben je als man toch ook op zoek naar een bedreven vrouw in bed.
Onder kan je het artikel lezen zoals veschenen op de website van hln.


Wanneer het over daten gaat, kunnen we allemaal soms wel wat advies gebruiken. Ook schrijver Blake Lavak denkt er zo over en dus schreef hij een boek vol met tips dat de naam ‘Own that guy in sixty days’ meekreeg. “Mijn theorieën gelden niet voor iedereen maar als je wilt weten hoe je in de datingwereld kan winnen, dan vertel ik het je met plezier”, schrijft Lavak. Geïntrigeerd? Lees dan hier enkele van zijn tips.

Het is een advies dat we niet erg vaak horen: volgens Lavak is het bijna noodzakelijk om seks te hebben op een eerste date, toch als je een man wilt vinden en die ook houden. “Ik weet dat mijn tips wat controversieel zijn en er heel wat mensen zijn die mijn advies niet meteen durven opvolgen. Wanneer ze er echter langer over nadenken, beseffen ze dat ik wel eens gelijk kan hebben”, vertelt Lavak aan The Mirror.De man begon de datingwereld te ontdekken toen hij en zijn zus net een breuk achter de rug hadden. “Mijn zus wou erg graag een nieuwe partner ontmoeten en begon actief naar mannen te zoeken. Ze volgde echter de klassieke datingregels: ze wachtte tot haar date de eerste stap zette en sprak maar met een man tegelijkertijd af. Toen ik zag dat het haar niets opleverde, besloot ik een boek te schrijven. Ik vroeg vrouwen om advies en kwam tot enkele interessante conclusies.”Volgens Lavak is zijn strategie erg simpel: “Wees gedurende zestig dagen lief tegen je date en geef hem een goed gevoel. In ruil zal hij je ook alles geven wat je wilt omdat hij verslaafd is aan het gevoel dat jij hem bezorgt.” Als voorbeeld geeft de man de affaire tussen Angelina Jolie en Brad Pitt toen hij nog getrouwd was met Jennifer Aniston. “Het bewijst dat je vanaf het begin de leiding moet nemen. Je moet de situatie onder controle hebben.” Daarna moet je je date alleen maar naar je laten smachten. “Doe niet saai, maar verleid die ene man. Je hoeft ook absoluut niet mooi te zijn. Lief zijn is vaak genoeg. Daarnaast raad ik aan om je wat onorthodox te gedragen in de slaapkamer. Seks op de eerste date kan ook helpen”, klinkt het.

Een gedachte over “sex op eerste date als datingadvies”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.