afknappers voor vrouwen op eerste dates

gebroken hartAls man is het best wel handig om te weten waarop vrouwen afknappen op een eerste date.  Wil je kans maken op een tweede date  kan je best al wel weten wat niet te doen tijdens je eerste uitje. Misschien kan het wel leiden tot sex op de eerste date zoals Blake Lavak aanraadt in zijn recent boek. Als je deze 16 afknappers voor vrouwen achterwege laat verhoogt dat alvast je kansen.


afknappers van vrouwen op een eerste date

1. Een overzorgde man
Geen douche voor de eerst date, geen schoon shirt, tandjes niet gepoest en tot gevolg geen al te aangename lichaamsgeur. Doe er iets aan. Kleed je netjes en zorg voor een verzorgd uiterlijk. Alvast de eerste afknapper voor vrouwen vermeden.

2. Overmatig alcoholgebruik
Alleen maar alcohol en dan nog met de auto rijden. Een vrouw wil niet in de auto zitten bij iemand die teveel heeft gedronken.

2. Hij laat jou alles betalen
Natuurlijk is het geen probleem om te betalen, totaal niet zelfs. Maar daar mag hij op zijn minst ‘dankjewel’ voor zeggen of aanbieden om ook iets te betalen.

4. Hij schept op
Hij mag trots zijn op wat hij heeft bereikt, dat is alleen maar goed. En zelfvertrouwen is een mooie eigenschap. Maar wij hoeven niet precies te weten hoeveel pegels hij op zijn spaarrekening heeft staan, hoe hard hij rijdt in zijn veel te dure auto of hoeveel drank hij afgelopen weekend naar binnen heeft gegoten. Niet stoer. Kan je natuurlijk niet veel aan doen als je karakter zo is.

5. Hij vindt dat mannen beter zijn dan vrouwen
En dat vrouwen maar huisvrouw moeten worden, terwijl mannen het geld binnen brengen. O en dat mannen natuurlijk altijd gelijk hebben. Vreselijk en zegt meer over de man dan de vrouwen.

6. Hij verwacht na date 1 dat hij bij jou mag ‘logeren’
Als jij er zelf ook voor open staat: prima. Maar is meneer beledigd als jij andere normen en waarden hebt dan dat? Pff, wat een hork! Natuurlijk kan je geluk hebben als man en sex na de eerste date hebben.

7. Hij praat alleen maar over zichzelf
Ikke, ikke, ikke – en de rest kan stikke! Een man die enkel geïnteresseerd is in zichzelf moet je ver van wegblijven. HEEL VER! Zeer zeker.

8. Hij is continu bezig met zijn telefoon
Irritant en asociaal. Kan hij het dan niet een paar uurtjes opbrengen om niet op dat ding te kijken? Lijkt me nogal vanzelfsprekend dat je op de date met haar bezig bent en niet je telefoon.

9. Hij praat in straattaal
Hij kan nog zo knap zijn, maar een man die continu dingen zegt als ‘ja, man’ en ‘je weet zelf’ en over ‘doekoe en bitches’ praat, is een no go.

10. Hij kijkt de hele tijd naar andere vrouwen
Hij heeft wel oog voor jou, maar ook de andere vrouwen op jullie date-spot laten meneer niet koud. Rokkenjager alarm! Opletten dus met mooie vrouwen rond je.

11. Hij is extreem lui
Meneer woont bij zijn ouders, doet al acht jaar over zijn studie en zijn moeder doet alles voor hem. Vreselijk! Kan je natuurlijk niet veel aan doen als het zo is.

12. Hij heeft geen manieren
Meneer praat met zijn mond vol en heeft zijn ellebogen op tafel. Zijn eten prikt hij met zijn vork van zijn bord en na het eten veegt hij zijn mond af aan zijn mouw.

13. Hij beledigt je
Jij bestelt die dikke vette hamburger van de kaart (hmm, heerlijk!) en hij zegt: ‘uhmm, weet je het zeker?’ Auw. Als je deze niet kan vermijden blijf je beter thuis en stopt met daten.

14. Hij is totaal geobsedeerd door één ding
Zijn auto is zijn allergrootste liefde. Daar mag jij niks slechts over zeggen. Hij vraagt nog net niet of je je schoenen uit wil doen als je met hem meerijdt.

15. Hij is kortzichtig
Jij vertelt dat je naar de kerk gaat en hij vindt dat be-la-che-lijk. Want wie doet dat nou? Ben je vegetarisch? Nou, wat raar! En je broertje is homo? Pfff, daar moet hij niks van hebben hoor. Ok, bye

16. ‘Wat jij wil’
Jij: ‘Waar zullen we wat drinken?’ Hij: ‘Maakt niet uit.’ Jij: ‘Deze film lijkt me leuk, zullen we die kijken?’ Hij: ‘Wat jij wil.’ Omg, mannen – STOP HIERMEE! Deze laatste is best grappig.

Bron: singlessite.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.