Masturbatiecursus voor vrouwen

Masturbatiecursus voor vrouwen gegeven door erotiekketen Christine le Duc. Het betreft een cursus waar vrouwen ook de man onder de loep nemen en uitleg krijgen over sexspeeltjes en glijmiddel. Geen echt overbodige cursus. Eerst vond ik dit artikel best grappig maar hoe meer ik er over nadenk hoe beter ik het initiatief vind. Wij mannen kunnen er alleen maar de vruchten van plukken van deze masturbatiecursus.


De ‘Masturbation Masterclass’ die maandelijks wordt georganiseerd door het Eindhovense filiaal van erotiekketen Christine le Duc, is zo’n succes dat deze cursus een landelijk vervolg krijgt.
Dit meldt het bedrijf in een persbericht.

Het moederbedrijf van Christine le Duc heeft besloten om de populaire sekscursus voor vrouwen nationaal uit te breiden. In navolging van de vestiging in Eindhoven, is het bedrijf van plan de cursus in alle 32 Nederlandse filialen te gaan aanbieden.

Tijdens de Masturbation Masterclass, die in de avond wordt gegeven, gaat de winkel op slot voor het overige publiek. De deelnemers leren onder leiding van een deskundige cursusleidster allerlei verschillende handtechnieken om hun partner te verwennen.

Er wordt ingegaan op de anatomie van de man en er komen verschillende technieken aan bod, onder meer met hulpmiddelen als seksspeeltjes en glijmiddel.

Bron: nu.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.