schaamhaar of niet. Wat denken mannen?

Schaamhaar of niet? Wat denken mannen nu echt over schaamhaar? Natuurlijk is hier ook onderzoek rond gedaan. Een studie die verschenen is in Journal of Sexual Medicine geeft ons een inzicht wat mannen en vrouwen nu echt willen. Het grootste deel ( 95% ) van de ondervraagden doen wel degelijk aan onderhoud van hun schaamhaar. Dit was wel te verwachten. De meesten doen dit met het traditioneel scheermesje. 60 % van de mannen hebben een voorkeur voor haarloze intieme delen van hun partner terwijl vrouwen hier niet veel belang aan hechten. De dames kiezen voor een haarloze intieme zone omdat ze zich hierdoor schoner en comfortabeler voelen. Die 60 % van de mannen heeft dus geluk.

Vind Contacten - Jong & Oud - Ook Gratis - Contactmatch.nl

schaamhaar of niet. Wat denken mannen?

Een bosje schaamhaar of toch maar liever een gestileerde ‘snit’: een nieuwe studie, verschenen in het Journal of Sexual Medicine, toont aan welke stijl mannen en vrouwen het liefst zien bij hun partner.
Wetenschappers polsten bij 1.100 mensen (671 vrouwen en 439 mannen) naar hun schaamhaarrituelen en hoe ze haar in de intieme zone het liefst zien bij hun partner. Uit de antwoorden blijkt dat de meeste ondervraagden hun schaamhaar netjes bijwerken.

Maar liefst 95 procent van hen had hun schaamhaar vier weken voor de peiling getrimd, geschoren of gewaxt. Scheren blijkt de populairste manier om haar te verwijderen: zo’n 82 procent van de Vind Contacten - Jong & Oud - Ook Gratis - Contactmatch.nldames koos voor het scheermesje, tegenover 45 procent van de mannen. Hier was ook een groot verschil tussen mannen en vrouwen: ongeveer de helft van de dames koos voor totale ontharing tegenover slechts 20 procent van de mannen.

Wat het schaamhaar bij de partner betreft, ziet 60 procent van de mannen een vrouw het liefst zonder schaamhaar. De rest geeft de voorkeur aan een gemillimeterde en zorgvuldig onderhouden ‘coupe’. Vrouwen daarentegen hechten niet veel belang aan de intieme snit van hun partner. Er was geen duidelijke voorkeur voor getrimd, (deels) geschoren of haarloos.

Dames kiezen vooral voor een haarloze intieme zone omdat ze zich hierdoor schoner en comfortabeler voelen. Ze zijn er ook van overtuigd dat het hun sexappeal en boost geeft. Het nadeel? Uit de studie blijkt dat vrouwen meer last hebben van irritaties na het scheren dan mannen.

Bron: GVA

DATINGSITEVERGELIJKER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.