tips voor een onenightstand of seksdate

Als single krijg je al eens de kans op een onenightstand of seksdate. Je mag dit zeker als een van de voordelen van single te zijn beschouwen. Onenightstands zijn ook al lang geen taboe meer en worden algemeen aanvaard. Als single heb je natuurlijk nog altijd je seksuele behoeften maar ben je nog niet toe aan een vaste relatie en dan biedt een onenightstand of seksdate de uitkomst. Je weet beiden aan wat je begint en er zijn geen verdere verwachtingen aan verbonden. Je wil natuurlijk een fijne nacht of avond beleven met de partner voor een nacht/avond en dan kunnen enkele tips nooit kwaad.
onenightstand of seksdate

Zo beleef je een heerlijke onenightstand of seksdate

Als single ligt geregelde seks niet altijd voor het oprapen. Ook wanneer je nog niet toe bent aan een nieuwe relatie, maar wel aan lekkere seks, dan kan een zalige onenightstand uitkomst bieden. Maar hoe laat je zo’n nachtje nou vlekkeloos verlopen? 10 tips voor een geweldige onenightstand!

1. Geen bekende voor onenightstand of seksdate

Doe het niet met iemand die je nog vaak zal tegenkomen, want dat zorgt voor vreemde en soms gênante situaties zoals vrienden van broers of zussen, buren of broers en zussen van vrienden. Tenzij het de bedoeling is om een vaste seksrelatie te starten met deze persoon, maar dan nog.

2. Stop tijdig

Als je ook maar het vermoeden hebt dat je partner-voor-een-nacht toch iets meer wil dan enkel seks (die nacht), dan moet je het hele gebeuren afblazen. Als je er toch mee doorgaat creëer je een probleem voor jezelf in de toekomst. Je moet van te voren zeker weten dat de verwachtingen aan twee kanten dezelfde zijn.

3. Niet inwrijven

Ook al zijn jullie alle twee zeker van jullie voornemen om het bij één nacht te houden, daarom moet je het de ander niet nog eens in zijn of haar gezicht wrijven. Bijvoorbeeld: ‘we zijn klaar, kan je gaan’ of ‘gewoon om zeker te weten: ik mag nu gaan hè.

4. Hou je emoties oppervlakkig

Hou de emoties oppervlakkig. Deel geen lange verhalen over je moeder, je zus of je ex en je moet het van hem/haar ook niet pikken. Dit is eenmalig, hou het dan ook licht en vrolijk.

5. Safe seks op onenightstand of seksdate

Safe seks is altijd en overal nodig, tenzij jullie alle twee getest zijn en een monogame relatie hebben. Dring aan op een condoom, en neem er altijd zelf mee. Vertrouw daarvoor niet op een sekspartner die je niet kent!
onenightstand of seksdate

6. Blijf waakzaam

Een condoom beschermt je niet tegen alles. Blijf dus zeker waakzaam voor lichamelijke signalen die je waarschuwen dat er iets aan de hand is. Aarzel niet om naar een dokter te stappen en om je te laten behandelen.

7. Laat je gaan

Omdat je deze persoon hoogstwaarschijnlijk nooit meer zal zien (of spreken of voelen), kan je ook die fantasie in werkelijkheid omzetten. Het geeft je de kans een beetje kinky of sexier te zijn dan wat je normaal zou doen. Ga ervoor, maar neem wel zekere veiligheidsregels in acht. Let op met bondagespelletjes met iemand die je niet kent.

8. Eén kans

Dit is een eenmalige gelegenheid: wees dus niet te lief en geef niet alleen maar vraag ook, en zeker voldoende!

9. Slapen

Een dilemma: blijven slapen of laten blijven slapen of niet? Zeker na middernacht op een weekdag is een nachtje blijven slapen (en een kop koffie ’s morgens) maar zo beleefd. Tenzij je het idee echt niet kan verdragen. Maak het je sekspartner dan zeker voor de seksuele activiteiten duidelijk.

10. Contact

Als je de persoon nooit meer wil terug zien, lieg dan niet dat je zal bellen. Zeg gewoon waar het op staat, en bedank (liefst gemeend) en bedank hem of haar voor de geweldige nacht.

Bron: goedgevoel

onenightstand of seksdate
onenightstand of seksdate met ondeugend daten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.