toyboys houden me jong.

toyboyToyboys houden me jong beweert Laila Gledhill uit Yorkshire in Engeland. Ze zou zo kunnen doorgaan voor een vrouw van in de veertig. Dan zit je er wel twintig jaar naast. Ze is immers 61 jaar oud. “Toyboys houden mij jong.” zo verklaart ze aan de Britse krant the mirror. Laila is gek op jongere mannen en is niet van plan een man van haar eigen leeftijd te daten.
Laila valt voor groene blaadjes en daar schaamt ze zich niet voor. Ze had naar eigen zeggen al afspraakjes met meer dan dertig toyboys. Nog geen enkele keer date ze met een man ouder dan veertig.

Haar veroveringen ontmoet ze tijdens het uitgaan of via de datingsite ToyBoyWarehouse.com. Volgens Laila behandelen haar veel jongere prooien haar goed en is de seks veel beter. “Oudere mannen slepen dikwijls een zwaarder verleden mee of hebben een tonnetje.” De toyboys kunnen haar dus bekoren en ze heeft geen probleem jongere mannen te vinden. Veel oudere vrouwen zijn ook gek op hun toyboys en eens ze ervan geproeft hebben willen de oudere vrouwen over het algemeen meer.

Toen Laila in de veertig was, trouwde de Britse met een 22-jarige legerofficier. Ze heeft er ook een verloving van vier jaar met een man van 27 opzitten. Als de nood het hoogst is, is er die ene universiteitsstudent, met wie ze al een tijd een losse relatie heeft. Die laatste kan je een echte toyboy noemen.

Laila’s lijfspreuk: “Waarom zou ik een zestiger kiezen, als ik iemand van 24 kan krijgen?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.