verslaafd aan sexting

verslaafd aan sexting“Ik was verslaafd aan sexting”, dat geeft een vrouw toe aan Ravishly.com en Huffington Post. “De eerste keer dat ik een foto van mezelf in lingerie verstuurde, werd ik er helemaal high van. Mijn lichaam beefde. Een heel nieuwe sensatie. Dan werd het erger. Ik leefde ervoor. Ik kon niet meer stoppen. En ook vandaag heb ik nog niet helemaal mijn lesje geleerd”, zegt ze.

verslaafd aan sexting

Verslaafd aan sexting dus… De vrouw wenst anoniem te blijven, maar vertelt wel haar persoonlijke verhaal. Enkele jaren geleden begon het. Ze kwam in contact met de knappe Jack. Ze flirtten met elkaar en doken geregeld met elkaar in bed. Jack wilde een echte relatie, maar zij zag geen ‘boyfriend material’ in hem. Niet veel later verhuisde hij. Van sexting nog geen sprake.

Een paar weken later kreeg ze een sms van Jack. “Hij vroeg me of ik hem een sexy foto wilde opsturen. Ik dacht aan wat mijn vriendin Stephanie me ooit had gezegd: ‘Ik zou nooit sexy foto’s sturen. Dat is een virtuele zuigzoen’. Anderzijds dacht ik: je hebt zijn hart gebroken. Stuur er eentje. Dan zal hij zich beter voelen. Ik zorg er gewoon voor dat mijn gezicht niet in beeld komt.”
En zo word je verslaafd aan sexting, zo blijkt.

Zelfs bij haar ouders thuis

“De eerste keer dat ik een foto van mezelf in lingerie verstuurde, werd ik er high van. Mijn lichaam beefde. Een heel nieuwe sensatie”, zegt de vrouw. “Dan werd het erger. Ik leefde ervoor. Ik kon niet meer stoppen met sexting. Zelfs bij mijn ouders thuis ging ik snel even naar het toilet om een foto te nemen van mijn borsten. Op een barbecue, georganiseerd door mijn baas, kon ik me niet inhouden om me in de badkamer uit te kleden en een naaktfoto te nemen. Op een dag vroeg Jack of ik misschien ook eens wilde videochatten. Natuurlijk zei ik ja. In het licht van onze laptopschermen speelden we met onszelf en fluisterden we vieze woordjes tegen elkaar.”

Gezicht volledig zichtbaar

“Naar het einde toe hoorde ik plots rare geluidjes. Jack had screenshots van me genomen. Na de high kwam de crash, na het genot en de verslaving de vernedering en de woede. Jack stuurde me de foto’s. Mijn gezicht was volledig zichtbaar. Ik kon niet geloven dat hij mijn privacy zo had geschonden. Hij begreep dat niet. Voor hem was het nemen van foto’s tijdens online seks hetzelfde als toen ik sexy foto’s naar hem stuurde.”

“Nu zijn we twee jaar later”, zegt ze. “Jack en ik zijn uit elkaar gegroeid. Ik neem geen sexy foto’s meer. Die verslaving is gedaan. Maar het lukt me niet om videochat-seks op te geven. Ik blijf verlangen naar de kick die ik daarvan krijg. Misschien heb ik dan toch niet echt mijn lesje geleerd.” Dan toch nog verslaafd aan sexting dan wel in een andere vorm. De vorm van videochat-seks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.