voornemens van vrijgezellen in 2015

voornemens voor vrijgezellenMet het in gaan van het nieuwe jaar maken we goede voornemens. Voor de vrijgezellen is dit niet anders. Het vinden van een nieuwe jaar is voor veel vrijgezellen zeker een voornemen dat ze maken. Meer dan de helft van de vrijgezellen gaven dit aan in een enquête van relatieplanet.

In deze relatie wil dan 10% de nieuwe partner meer vrijheid geven dan in voorgaande relaties. Eerlijkheid is de belangrijkste voorwaarde voor een succesvolle relatie voor 45% van de ondervraagde vrijgezellen.


Een kleine 24 procent vindt respect voor de partner belangrijk en voor 19 procent is aantrekkingskracht het belangrijkste aspect.

De voornemens hebben niet alleen met relaties te maken. 35 procent van de ondervraagden in 2015 meer tijd aan zichzelf besteden, wil 33 procent vaker op vakantie gaan, wil ruim 32 procent meer tijd doorbrengen met vrienden en familie en is een kleine 30 procent van plan om gezonder te eten. Bijna 70 procent denkt dat de goede voornemens succesvol zullen zijn.

Wat ook je voornemens zijn voor het nieuwe jaar wens ik je alle kans op slagen tijdens het jaar 2015 en dat het een vruchtbaar jaar mag worden.

Lees meer over relatieplanet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.