vreemdgaan met An Lemmens

An lemmensAn Lemmens valt in de smaak bij de Belgische mannen. 43% van de mannen die deelnamen aan de rondvraag van Victoria Milan zetten Ann Lemmens op 1 om een verhouding mee te hebben. Ik kan me daar ook wel in vinden. Een seksueel avontuurtje met An Lemmens zou er best wel eens mogen zijn. Blijven dromen natuurlijk. Ann Lemmens is een tv-kanjer met de hoogste ranking in België is. Haar sexy stijl, mooie figuur en succesvolle carrière hebben haar die 43 % opgeleverd.
Van de meer dan 2500 mannen die deelnamen aan de rondvraag zetten 22 % Annelies van Herck op de tweede plaats gevolgd door Cath Luyten, met 16 procent van de stemmen.
Volgens oprichter en CEO Sigurd Vedal tonen de resultaten aan dat mannen van sterke, mooie en succesvolle vrouwen houden. “Televisiesterren zijn onbereikbaar, en ze hebben ook nog eens die X- factor. Bijna 40 procent van onze mannelijke leden zou graag een stiekeme relatie met een tv-persoonlijkheid hebben. Ze vinden de combinatie van roem, geld en een mooi uiterlijk erg spannend”, klinkt het.
de vrouwen wilden liefst eens vreemdgaan met Dries Mertens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.