43 jaar na scheiding vraagt man ex terug ten huwelijk

43 jaar na hun eerdere scheiding vraagt deze man zijn ex terug ten huwelijk. Zij, Renate Stumf, is ondertussen dus 73 jaar oud en kreeg het aanzoek van Louis Demetriades in Walmart. Hij had een bordje vast waarop stond: “Gelukkige valentijn! Wil je met me trouwen?” en dat wou ze zeker.

43 jaar na scheiding vraagt man ex terug ten huwelijk

Het koppel leerde elkaar kennen in een militaire basis in Duitsland toen ze beiden 18 jaar oud waren. “Ik werkte in de keuken en hij was een soldaat”, zegt Renate. “De eerste keer dat ik hem zag, vroeg hij me of ik hem een hamburger kon maken. Hij vroeg of hij me mocht helpen in de keuken.” Renate vond dat ze geen hulp nodig had en vroeg hem om op te krassen, maar Louis bleef volhardend terugkomen en wist haar hart te veroveren.

Terug in de Vs ging het niet altijd over rozen voor het koppen en na 13 jaar gingen ze uit elkaar. Beiden hertrouwden maar hun echtgenoten stierven.

De twee vonden elkaar na 43 jaar terug in december vorig jaar. “Toen we elkaar terugzagen, wisten we meteen dat de liefde tussen ons eigenlijk nooit was verdwenen. God heeft ons weer bij elkaar gebracht.”

bron: HLN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.