Leren daten met All you need is Jani

leren daten met All you need is JaniLeren daten met All you need is Jani op VIJF op de Belgische TV. Jani Kazaltzis is cupido van dienst in het 2de seizoen van het programma ‘All you need is Jani’, waarin single vrouwen zijn volle aandacht krijgen. Elke aflevering probeert hij het beste in dames naar boven te halen, en hij gaat hierbij verder dan de fysieke make-overs waar hij zo bekend om staat.
Hij pakt niet alleen de garderobes van single vrouwen aan, hij leert hen ook daten, flirten en omgaan met mannen. Na een complete fysieke én mentale make-over bereidt Jani de vrijgezelle dames voor op die ultieme date. Leren daten met Jani.
leren daten met Jani

Leren daten met All you need is Jani

De Hasseltse Anneke, 39 jaar en sinds 14 maanden trotse oma van Naära, kreeg gisteren op VIJF relatiehulp van Jani Kazaltzis. “Als alleenstaande met drie kinderen is het al niet makkelijk om een partner te vinden, met een kleinkind krijg je er nog eens blikken bij”, zegt ze.
In ‘All you need is Jani’ richt de Limburgse cupido vanaf vanavond zijn pijlen weer op single dames. In de eerste aflevering schiet hij Anneke te hulp. De 39-jarige Hasseltse is een opvallende verschijning met haar blonde lokken en sexy look. Ze werkt als poetsvrouw en zelfs tijdens haar werk straalt ze meer glamour uit dan Paris Hilton. Jani waant zich dan ook in de kleerkast van Lady Gaga als hij in Annekes kleerkast duikt. “Toen men mij vroeg aan het programma mee te werken, moest ik toch even nadenken”, zegt ze. “Door alles wat ik in mijn leven heb meegemaakt, laat ik snel mensen toe in mijn leven. Meteen een cameraploeg verwelkomen, was toch wat anders. Maar uiteindelijk heb ik een hele fijne tijd met Jani gehad.” Anneke heeft drie kinderen – Phoebe (21), Drew (18) en Hope (12) – en is sinds goed een jaar zelfs oma. “Als ik daarmee op stap ga, denken mensen vaak dat het mijn eigen dochter is. Ach, ik trek me dat niet aan. Als ze niet over mij roddelen, dan wel over iemand anders. Maar ik denk niet dat het het makkelijker maakt om een relatie aan te knopen. Ik val op jongere mannen en niet iedereen vindt het even makkelijk om iets te beginnen met een vrouw met kinderen, laat staan kleinkinderen. Door alles wat ik heb meegemaakt -tijdens mijn laatste bevalling ben ik even klinisch dood verklaard en heb ik een scheiding doorgemaakt- ben ik meer gesloten geworden. Jani heeft me geleerd dat niet iedereen een bedreiging is. En ja, mijn kledingkeuze was soms misschien een beetje ‘over the top’. Maar dat is er toch niet volledig uit (lacht). Ondertussen kan ik wel zeggen dat ik de liefde gevonden heb.” ‘Al you need is Jani’, vanavond om 20.35 uur op VIJF.

Leren daten met Jani en relatieplanet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.