origineel huwelijksaanzoek in Rotterdam

origineel huwelijksaanzoek aanzoek rotterdam Een origineel huwelijksaanzoek in Rotterdam was niet te missen. Via het duizend vierkante meter grote LED-scherm van Ahoy Rotterdam vroeg Tansu de liefde van zijn leven, Leyla in drie etappes ten huwelijk. De Rotterdammer had zijn vriendin onder valse voorwendselen naar de evenementenhal in Rotterdam-Zuid gelokt. Eenmaal daar aangekomen wist ze niet wat haar overkwam.
origineel huwelijksaanzoek via pepper
Om exact elf uur kwamen in drie etappes de woorden: ‘Wil je / met mij / trouwen?’ tevoorschijn op het immense LED-scherm van Ahoy. Tsansu ging, zoals een echte heer betaamd, door de knieën om zijn Leyla het huwelijksaanzoek te doen. Lang moest ze niet nadenken om met een volmondig ‘Ja!’ in te stemmen met het huwelijksaanzoek.

Ahoy werkte mee origineel huwelijksaanzoek

“Hij had dit helemaal zelf bedacht en ons benaderd”, vertelt woordvoerder Kees de Jong van Ahoy. “Aan dit soort opmerkelijke verzoeken werken wij graag mee.” Zo kwam het origineel huwelijksaanzoek tot stand.

Het liefdeskoppel kreeg bovendien twee gratis vrijkaarten voor de Love & Marriage Beurs die dit weekeinde wordt gehouden in Rotterdam-Zuid. Dit kan best wel eens van pas komen nu het koppel een huwelijk te plannen heeft.

Tansu’s hoefde niks te betalen voor de actie. “Af en toe bereiken ons ook verzoeken van familieleden van patiënten die het nabijgelegen Ikazia Ziekenhuis liggen, en die zij een hart onder de riem willen steken. Maar een dergelijk huwelijksverzoek op deze manier is nog nooit eerder voorgekomen”, vertelt Kees de Jong.
Nu kan het koppel starten met het plannen van het huwelijk. Ik vraag me af of Tansu daar ook origineel uit de verf zal komen.

origineel huwelijksaanzoek in Rotterdam

origineel huwelijksaanzoek via pepper

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.