Overspel plegen doen ze ook in België

Overspel plegen doen ze ook in BelgiëOverspel plegen, oftewel vreemdgaan, dat doen ze ook in België. En wat blijkt? 75 procent van de overspelige vrouwen valt op gevoel voor humor boven alle andere eigenschappen. Humor is bij overspel plegen dus belangrijker dan seks. Enkel de Brazilianen vinden seksuele prestaties het belangrijkste bij de keuze van een minnaar. Dit blijkt een onderzoek van Victoria Milan.
overspel plegen met Victoria Milan

Overspel plegen doen ze ook in België

De onderzoekers bij Victoria Milan hebben de profielen van 616.080 overspelige vrouwelijke leden uit verschillende landen geanalyseerd. Daaruit blijkt dat vrouwen die overspel plegen uit 15 tot 21 landen de voorkeur geven aan een gevoel voor humor boven andere kwaliteiten, waaronder intelligentie en het geven van orale seks.

Humor versus libido bij overspel plegen

Oprichter en CEO van Victoria Milan Sigurd Vedal: “Een knap uiterlijk blijft niet eeuwig duren en een libido kan afnemen, maar een humoristische levensstijl is iets dat nooit vergaat. Vrouwen vinden dit belangrijk in een man, zelfs al gaat het maar om een tijdelijk avontuurtje” aldus Vedal.

Hoewel het onderzoek aantoont dat de meeste vrouwen in Europa voorkeur hebben voor een grappige man, is er altijd een uitzondering op de regel. Duitse en Poolse vrouwen vinden bijvoorbeeld intelligentie belangrijker dan plezier. Braziliaanse vrouwen willen vooral een minnaar die oraal vaardig is, terwijl Peruaanse en Mexicaanse vrouwen op zoek gaan naar iemand speels en experimenteel.

De eigenschappen die Belgische vrouwen belangrijk vinden in een minnaar

1. Gevoel voor humor: 35,74 procent
2. Intelligentie: 27,43 procent
3. Zelfvertrouwen: 25,38 procent
4. Plagerig karakter: 23,95 procent
5. Experimenteel & Speels: 22,56 procent

Het onderzoek werd uitgevoerd in Australië, Zuid Afrika, Mexico, Peru, Brazilië, Duitsland, Polen, Zwitserland, Duitsland, Portugal, Nieuw-Zeeland, Argentinië, Spanje, Nederland, Ierland, Griekenland, België, Oostenrijk, Italië, Verenigd Koninkrijk en de Tsjechië.

overspel plegen met Victoria Milan in België

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.