Verliefd: mannen doen het vaker dan vrouwen

verliefdMannen worden vaker verliefd dan vrouwen. 50% van de mannen geeft toe op meer dan één vrouw verliefd te zijn geweest in hun leven. Bij de vrouwen is dit percentage maar 45 %. Dit kwam naar voor uit een onderzoek van Haagen Dasz. Ook vinden 20 % van de ondervraagden dat een relatie begint bij het uitspreken van de woorden “Ik hou van jou.”
Echte liefde bestaat dus nog altijd en het gaat niet alleen om fysieke aantrekking. Vaak zijn waarden zoals eerlijkheid de belangrijkste in een relatie.
Dit kwam dus allemaal uit een onderzoek van een merk van ijscreme. Verliefd en ijscreme liggen dan ook dicht bij elkaar.
verliefd met pepper

Verliefd: mannen doen het vaker dan vrouwen

Dames, we weten waarom je lief er indertijd met die andere vandoor ging. Een onderzoek bij 2.000 volwassenen onthulde dat meer dan de helft van de mannen meer dan van één vrouw heeft gehouden in hun leven. 45 procent van de vrouwen gaf toe verliefd te zijn geweest op meer dan één man.
Het onderzoek van Haagen Dasz en de School of Life ontdekte dat ongeveer 47 procent van de vrouwen op één man verliefd is geweest in hun leven. Bij de mannen zegt dat 39 procent maar op één vrouw verliefd te zijn geweest in hun leven.. Bovendien vindt 20 procent van de mensen dat een relatie begint wanneer de magische woorden “ik hou van jou” zijn uitgesproken.

Lucy Beresford van School of Life zegt dat het “verfrissend was om te zien dat echte liefde nog altijd bestaat en dat het niet alleen gaat om fysieke aantrekking, maar vooral om echte waarden zoals eerlijkheid”.

Wat ik wel ontbreek in dit artikel van HLN is de leeftijd vanmensen bij wie dit onderzoek gedaan is. Ik veronderstel dat dit ook een invloed zou hebben op het resultaat.

bron: hln

verliefd worden met pepper
verliefd worden met pepper

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.