populairste televisiester voor een scheve schaats

Met welke televisiester zou de Vlaamse man wel eens een scheve schaats willen rijden? Dat was de vraag die Victoria Milan aan meer dan 200 van zijn mannelijke leden heeft gevraagd. An Lemmens bleek de meest geliefde televisiester te zijn om een seksueel avontuur mee te beleven. Op de tweede plaats komt Annelies Van Herck en Cath Luyten maakt het podium compleet met een derde plaats.

populairste televisiester voor een scheve schaats

De datingsite Victoria Milan, die zich richt op gebonden mensen die op zoek zijn naar een seksueel avontuurtje, wilde weten met welke televisiester Belgische mannen wel eens van bil zouden willen gaan. Blijkt dat vooral An Lemmens in de smaak valt. Annelies Van Herck en Cath Luyten staan ook op het bedenkelijke ereschavot van de scheve schaats.

Annelies Van Herck zou 22 procent van de bevraagde mannen kunnen bekoren.
Zestien procent van de mannen die lid zijn van de datingsite zien een buitenechtelijke affaire met Cath Luyten wel zitten.
Victoria Milan ondervroeg 2640 van haar bedriegende mannelijke leden om er achter te komen met welke Belgische televisiester ze het liefst een verhouding zouden willen, en waarom.

De tv-kanjer met de hoogste ranking in België is An Lemmens. Haar sexy stijl, mooie figuur en succesvolle carrière zorgden ervoor dat ze 43% van de stemmen binnenhaalde.

Sterk, mooi en succesvol
Annelies Van Herck staat met 22% van de stemmen op de tweede plaats, gevolgd door Cath Luyten (16%).

Volgens oprichter en CEO van Victoria Milan, Sigurd Vedal, tonen de resultaten aan “dat mannen van sterke, mooie en succesvolle vrouwen houden”.

“Televisiesterren zijn onbereikbaar, en ze hebben ook nog eens die X factor. Bijna 40% van onze mannelijke leden zou graag een stiekeme relatie met een top tv-persoonlijkheid hebben. Ze vinden de combinatie van roem, geld -en uiteraard een mooi uiterlijk- erg spannend”, aldus Vedal.

bron: HLN

VERGELIJK DATINGSITES

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.