Singles op tinder toch niet zo single

tinder voor scheefpoepersDe Singles op Tinder lijken dan toch niet allemaal zo single te zijn. Bijna de helft van de gebruikers op Tinder heeft een relatie. Tinder zit dus vol potentiële scheefpoepers. Dit staat te lezen in een artikel op hln. Dat er zich wel een aantal scheefpoepers op tinder bevinden mag geen verrassing zijn. Het medium leent zich gewoon tot vluchtige contacten met potentiële sekspartners

Singles op tinder toch niet zo single

Op zoek naar een nieuw lief op Tinder? Hoed je dan voor de zogenaamde “Tinder toeristen”. Uit een grootschalige ondervraging bij gebruikers blijkt dat bijna de helft van de Tinderaars getrouwd is of een relatie heeft. De valsspelers. Of overspeligen natuurlijk, maar dat maakt hen er niet sympathieker op.

Een grootschalige online enquête ondervroeg 47.622 internetgebruikers tussen 16 en 64 jaar oud. Daaruit bleek dat van de 621 mensen die de voorbije maand op Tinder waren geweest, zo’n 30% getrouwd was en 12% in een relatie zat. “Tinder toeristen” dus, zoals de website Mic.com ze benoemt, die even tussendoor op zoek zijn naar bevestiging. De overige 58 % wordt onderverdeeld in singles (54%), weduwes en weduwenaren of gescheiden mensen (3%) en “andere” (1%), wat dat ook moge zijn.Niet alleen om te daten
Moeten we deze “valsspelers” weren van de datingsite? Volgens een woordvoerder van Tinder alvast niet: “Tinder is een sociaal netwerk, en je kan het voor allerlei dingen gebruiken, niet alleen om te daten. Mensen gebruiken het om nieuwe vrienden te maken, of om op reis om mensen uit hun omgeving te ontmoeten,” vertelde ze aan The Guardian.
Wie stiekem van plan was om via Tinder zijn lief te bedriegen heeft nu alvast een excuus klaar als hij of zij betrapt wordt. Dankbetuigingen kan je sturen naar deze anonieme woordvoerder van Tinder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.