Lentekriebels bij relatieplanet online daten

Lentekriebels bij Relatieplanet online daten. Unieke lenteactie bij Relatieplanet.  Deze lentactie loopt tot 3 maart.
Relatieplanet start een nieuwe actie, genaamd ‘Lentekriebels’.  Bij deze actie geeft Relatieplanet 50% korting op een abonnement van 1 maand. De prijs van een abonnement zal dan niet €24,95 maar €12,50 zijn, waarbij een maand lang onbeperkt berichten verstuurd kunnen worden.

Lentekriebels bij relatieplanet online daten

LentekriebelsRelatieplanet behoort tot de bekendste en meest vertrouwde datingsites van Nederland en België. Onze datingsite is de laatste jaren veelvuldig onderscheiden. Zo hebben wij in Nederland de titel van “Populairste Datingsite van het Jaar” de afgelopen 9 jaar in de wacht gesleept (2009 t/m 2017). Daarnaast waren we één van de drie winnaars van de meeste recente VARA Kassa Datingsite-test. Begin 2015 wonnen we de Thuiswinkel Award voor datingsites. Daarnaast zijn wij als één van de weinige datingsites aangesloten bij het Keurmerk Veilig Daten. Een keurmerk dat mede een initiatief is van De Consumentenbond.

Voor wie is Relatieplanet

Relatieplanet is er voor iedereen. De datingsite is voor alle leeftijden, opleidingsniveau of geaardheid . De meeste leden zijn tussen circa 35 en 65 jaar. Maar we zien ook volop inschrijvingen van mensen die jonger of ouder zijn. Je kan in je zoekvoorkeuren zelf aangeven waar jij naar op zoek bent. Bij de zoekresultaten zie je dan vanzelfsprekend alleen mensen die aan jouw criteria voldoen. Als jij op zoek bent naar een veertiger, dan geef je aan dat je iemand zoekt tussen 40 en 50 jaar.
De actie Lentekriebels geeft je de mogelijkheid om met een korting van 50% kennis te maken met Relatieplanet en al zijn mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.