Huisdier bepaald mee de keuze nieuwe partner

huisdierenHet huisdier bepaald mee de keuze nieuwe partner. Een huisdier van een single heeft een heel grote invloed op zijn of haar leven en dus ook op de keuze van een nieuwe partner. Uit een Amerikaanse enquête blijkt dat zo goed als 50% van de ondervraagde mensen de goedkeuring van hun huisdier voor een potentiële nieuwe partner belangrijk vind. Hoe die goedkeuring dan wel wordt geuit door onze lieve huisdieren wordt niet gemeld.

Huisdier vermelden in datingprofiel

Het vermelden van een huisdier is dus een must op een online datingprofiel. Dit spreekt voor zich want onze dieren maken deel uit van ons leven en zullen dus ook deel gaan uitmaken van het leven van een eventuele partner.
Best dus om in je datingprofiel al een hoofdstukje aan je dieren te wijden.

Huisdier bepaald mee de keuze nieuwe partner

Wanneer je ’s ochtends ontwaakt door een dikke lebber in je gezicht, zijn die fonkelende kraaloogjes van je lieftallige trouwe …. harige viervoeter Blackie het eerste wat je ziet. Tot grote ergernis van jouw lief weliswaar, die vanop een halve afstand met opgetrokken neus toekijkt op de liefdestaferelen tussen jou en je huisdier. Gelukkig kunnen die twee het verder goed met elkaar vinden, of die nieuwe vlam stond zo weer aan de deur.
Uit een enquête van online retailer Zulily blijkt namelijk dat bijna de helft van de ondervraagden de goedkeuring van hun huisdier belangrijker vindt dan wat hun familie denkt over een potentiële nieuwe partner. 42% van de deelnemers in een relatie gaf ook toe liever met hun huisdier dan met hun partner te knuffelen mocht de keuze zich voordoen.

Liefde voor huisdieren onvoorwaardelijk

De liefde tussen baasjes en hun trouwe viervoeters is dus duidelijk onvoorwaardelijk. Deze is zelfs zodanig diepgeworteld dat 71% bereid is om een loonsverlaging te accepteren als dat betekende dat ze hun huisdier elke dag mee naar het werk konden nemen. Een op de vijf heeft daar zelfs 20% of meer van zijn salaris voor over. Speuren we daar verlatingsangst? Wellicht wel. Volgens de resultaten bekende namelijk 84% van de ondervraagden dat ze zich zorgen maken over hun huisdier wanneer ze het huis verlaten, zelfs al is het om snel even boodschappen te doen. Godzijdank voor alle bekommerde baasjes werd online winkelen in het leven geroepen!

bron: hln

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.