447FB032AC3BB431DEBA48001650521F

Be2

be2 - online relatiebemiddelingBe2 is meer een website die relatiebemiddeling aanbiedt dan een dating website. Waar de andere dating diensten een website met mogelijkheden om een partner te vinden aanbieden maar het zoeken aan jou over laten zal op Be2 aan de hand van een persoonlijkheidstest een aantal mogelijke partners aan je worden voorgesteld. De makers van de site bieden je ook de garantie dat je binnen 1 premium lidmaatschap met minstens 10 mogelijke partners contact hebt gehad en ze beweren dat er 40% van hun leden een langdurige relatie via de site hebben gevonden. Deze manier van werken is anders dan bv Relatieplanet maar is zeker een plus punt voor mensen die liever gebruik maken van relatiebemiddeling dan zelf door alle profielen op zoek moeten gaan. Be2 is een grote internationale site met een afzonderlijke pagina voor elk land waar ze actief zijn. Zo is er een pagina voor België en Nederland. Er zijn wereldwijd 13,990,113 leden in januari 2009. Tevens zijn er 47 % mannen en 53 % vrouwen actief op de website. Indien je op zoek bent naar een dienst die meer relatiebemiddeling biedt is Be2 zeker een poging waard. De persoonlijkheidstest en de resultaten van de test zijn gratis en vrijblijvend. Je kan dan laten nog altijd beslissen niet verder te gaan.

be2 – online relatiebemiddeling

Naam datingwebsite Be2
Welke landen Nederland en Belgie
Doelgroep Be2 is voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie en die de liefde van hun leven zoeken.
Gratis member Je kan gratis een persoonlijkheidstest van be2 laten uitvoeren en je krijgt een lijst met mogelijke partners terug. Om deze te contacteren moet je wel een betalend lid zijn.
Prijs leden ?????
Aantal leden 13,990,113 leden in verschillende landen.
Zoekmogelijkheden Het zoek wordt voor jou gedaan door een peroonlijkheidstest en je krijgt dan een aantal mogelijke partners. Je kan nog wel zelf door het ledenbestand gaan zoeken indien je dat wenst.
Berichten versturen Via intern systeem. Je gegevens zijn beschermd zolang jij dat wenst
Chat / Webcam ????
Mogelijkheden profiel onbeperkte tekst, toevoegen van foto’s en geluidsopnames aan het profiel.
Extra Be2 is meer een relatiebemiddelingssite dan een dating website. Ze gaan zelf een op basis van een persoonlijkheidstest mogelijke partners aan je voorstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Online dating is niet meer weg te denken uit het hedendaagse leven. Online dating gids helpt je een keuze te maken uit de beschikbare online dating sites. Er is voor iedereen wel een geschikte online dating site te vinden die je zal helpen de date te vinden die je wil.

%d bloggers liken dit: