447FB032AC3BB431DEBA48001650521F

DatingEasy

Datingeasy Nederlandse datingsiteDatingEasy is een datingcommunity voor al diegene die een nieuwe relatie, nieuwe vriendschappen of gewoon op zoek naar af en toe een fijne date. DatingEasy brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact. Het is een besloten datingcommunity waartoe je alleen toegang krijgt na het gratis aanmaken van een datingprofiel. Op deze manier kan men beter ingrijpen wanneer mensen het niet zo nauw nemen met de regels van de datingcommunity. Als gratis lid heb je toegang tot de meeste mogelijkheden van de site. Een gratis lid kan echter geen contact opnemen met anderen en ook geen berichten van anderen lezen. Dit maakt dat het gratis lid zijn enkel goed is om een kijkje te nemen op de site en dan bepalen of je al dan niet een VIP member gaat worden. VIP members zijn de betalende leden van datingeasy. Jie krijgt dan ook toegang tot de chat het lezen en versturen van berichten naar de andere leden en het bekijken van de extra foto’s van de vrijgezellen. Als gratis lid van de datingcommunity kan je alleen maar de hoofdfoto zien van de leden. Datingeasy is een simpele datingsite die alle nodige functies heeft die ja van een goeie datingsite kan verwachten. Tevens wordt er zorg gedragen dat je gegevens enkel maar te zien zijn door andere leden. Er is ook een functie om je profiel tijdelijk onzichtbaar te maken voor andere leden.

Daten in besloten datingcommunity Datingeasy

Naam datingwebsite DatingEasy
Welke landen Nederland en België
Doelgroep Alle singles die op zoek zijn naar een relatie, vriendschap of een (ont)spannende date.
Gratis member Je kan gratis een profiel aanmaken met beperkte mogelijkheden. Je kan wel zoeken in de datingprofielen.
Prijs leden € 9,99 per maand € 22,99 per 90 dagen
Aantal leden ?????
Zoekmogelijkheden Onbeperkt zoeken naar andere leden van de site ook als gratis lid enkel niet op trefwoorden.
Berichten versturen Als gratis lid enkel standaard berichten (flirts) versturen. Als betalend lid volledige berichten versturen en lezen zonder beperking.
Chat / Webcam chat
Mogelijkheden profiel onbeperkte tekst, toevoegen van 10 foto’s. Gratis leden kunnen enkel de hoofdfoto zien.
Extra Redelijk eenvoudige datingsite die alle nodige functies heeft die je mag verwachten van een datingcommunity en goed beheerd wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Online dating is niet meer weg te denken uit het hedendaagse leven. Online dating gids helpt je een keuze te maken uit de beschikbare online dating sites. Er is voor iedereen wel een geschikte online dating site te vinden die je zal helpen de date te vinden die je wil.

%d bloggers liken dit: