447FB032AC3BB431DEBA48001650521F

elitedating

edarling wordt EliteDating. De perfecte aanpak voor het vinden van diegene die bij je past blijft behouden. EliteDating is een betrouwbare site om een nieuwe partner te vinden. In Nederland is internetdaten al een hele tijd geen taboe meer. Met 2,6 miljoen singles en ruim 200 datingsites zijn er tegenwoordig genoeg mogelijkheden om online je partner te vinden. Maar hoe ben je succesvol? En zijn andere gebruikers wel te vertrouwen? Singlessite spreekt hiervoor met Gijs Hoonhout van EliteDating, een datingsite met ruim 8 miljoen leden in Europa. Er zijn tegenwoordig zoveel datingsites dat singles door de bomen het bos niet meer zien.

edarling

Waarin onderscheidt Elitedating zich van de rest voor internetdaten?

Elitedating richt zich op singles die een goede langdurige relatie zoeken en dit ook serieus nemen en voor hun zoektocht naar internetdaten grijpen. De basis van ons matching systeem is de wetenschappelijke aaneenschakeling van persoonlijke eigenschappen. Dit bepaalt de verenigbaarheid van paren in een relatie. Op basis hiervan kan Elitedating op unieke wijze singles koppelen die echt bij elkaar passen.
In plaats van onze leden in het diepe te gooien, nemen wij ze bij de hand en stellen we ze voor aan enkele van de singles die Elitedating te bieden heeft. Op basis van onze matching krijg je passende partnervoorstellen en heb je vervolgens de mogelijkheid om de ander stap voor stap te leren kennen.

Ons doel is om de hoogste normen van de markt te hanteren voor ons product, de matching, de klantenservice en de veiligheid. Met kwaliteit en zorg onderscheidt Elitedating zich van de rest van de dating sites in Nederland.
Singles ondervinden vaak het probleem van te weinig informatie: andere gebruikers laten niet veel van zichzelf zien. Daarnaast hebben de vrijgezellen vaak twijfels over de echtheid van de informatie. Wat doen jullie aan deze problemen?
Elitedating koppelt haar leden via een speciaal ontwikkelde persoonlijkheidstest – de meest gedetailleerde van Nederland. Op basis van deze tests ontstaan passende partnervoorstellen. Je hebt daarna zelf de mogelijkheid om iemand te leren kennen, maar volgens de test zijn er al overeenkomsten tussen jou en de ander.
Verder doen wij elke dag ons best om te kunnen garanderen dat een nieuw lid serieus op zoek is naar een vaste relatie. Profielen worden handmatig gecontroleerd om te zien of zij serieus zijn. Premiumleden kunnen hun profiel ook voorzien van een ID-garantie. Dit is een zegel waardoor mensen kunnen zien dat de identiteit van de desbetreffende persoon gecontroleerd is, dat het profiel echt is en dat informatie zoals woonplaats en leeftijd kloppen.
Sommige singles zoeken meer dan een tijdelijke flirt: een vaste, langdurige relatie. Vinden jullie internetdaten geschikt hiervoor?
Absoluut, ELITEDATING richt zich juist op de mensen die een vaste langdurige relatie zoeken en die het daten serieus nemen. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede serieuze relatie ook via internet mogelijk is. Doordat leden een persoonlijkheid test doen en moeite in hun profiel steken kunnen wij een zo goed mogelijke match maken. Als mensen goed bij elkaar passen, of het nou via internet of op straat is, kan het altijd een serieuze en langdurige relatie worden. Op onze site staan ook succes verhalen over mensen die de ware gevonden hebben via Elitedating.
Wat kunnen singles volgens jullie het beste doen om hun kansen op het vinden van een langdurige relatie te vergroten?

Tips voor internetdaten

De kans op het vinden van een langdurige relatie wordt groter als mensen meer bij elkaar passen. Bij internetdaten is het belangrijk je profiel zo goed mogelijk in te vullen. Enkele tips:

 1. Vul de persoonlijkheidstest volledig en naar waarheid in
 2. Antwoord niet met ja of nee, maar vertel wat meer over jezelf
 3. Vermijd algemene uitspraken en laat zien wie je bent
 4. Kies een goede duidelijke foto van jezelf, je foto is je eerste indruk!
 5. Wees actief en wacht niet tot de juiste partner jou vindt, neem zelf het initiatief
 6. Onderhoud je profiel en houd deze up-to-date.

do’s en dont’s bij internetdaten

Do’s bij internetdaten

 1. Onderzoek voordat je aan je online avontuur begint welke aanbieders zich op de online datingmarkt bevinden en kijk rustig welke je het meest bevalt.
 2. Houd goed voor ogen wat je belangrijk vind in een relatie. Bedenk wat je prioriteiten zijn, zodat je deze aan anderen duidelijk kunt maken.
 3. Geloof niet alles wat je ziet. Is je partnervoorstel 22 jaar oud en geeft hij of zij aan nu al een chirurg te zijn? Is op de profielfoto duidelijk een trouwring zichtbaar? In dit soort gevallen mag je best kritisch zijn! Als je twijfelt over de echtheid van een profiel, vermijd dan contact.

Don’ts bij internetdaten

 1. Geef niet te snel (persoonlijke) informatie door. Natuurlijk ben je nieuwsgierig naar de ander, maar vertrouw op je intuïtie en laat je vooral niet dwingen!
 2. Ga nooit in op financiële verzoeken. Vraagt de ander je om financiële hulp? Ga hier niet op in en neem contact op met de klantenservice – meestal heeft de ander in zo’n geval slechte bedoelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Online dating is niet meer weg te denken uit het hedendaagse leven. Online dating gids helpt je een keuze te maken uit de beschikbare online dating sites. Er is voor iedereen wel een geschikte online dating site te vinden die je zal helpen de date te vinden die je wil.

%d bloggers liken dit: