447FB032AC3BB431DEBA48001650521F

match4me

match4me daten in BelgieMatch4me is een dating website voor de hoger opgeleide vrijgezellen in Nederland en  Belgie die op zoek zijn naar een relatie. Indien je tot deze groep behoort en een relatie hierin zoek kan deze dating site je verder helpen. De inhoud vertoont veel gelijkenissen met de dating site van Relatieplanet maar dan gericht op hoger opgeleide singels. Je kan gratis een dating profiel aanmaken en starten met zoekn naar een geschikte partner tussen de online profielen van de vrijgezellen in Belgie. Teven kan je 5 foto’s bij je profiel voegen en krijg je de eerste 2 weken de kans om 10 intresse berichten per dag te versturen. Na twee weken kan je er nog 5 per dag versturen naar de singels van je keuze. Als gratis lid van deze dating site kan je onbeperkt zoeken en berichten lezen van de andere leden. De betalende leden hebben het voordeel dat ze kunnen zien wie gratis lid en wie betalend lid is. Tevens hebben ze toegang tot de chat en de instant messenger. Ze kunnen onbeperkt zoeken, intresse berichten sturen en persoonlijke berichten naar de andere singels versturen. De site heeft een scherpe prijs voor betalende leden zeker indien je dadelijk voor een jaar lid wordt. De verhouding van mannen en vrouwen was eind januari 2009 51% mannen en 49% vrouwen.Dit heeft te maken met de doelgroep van hoger opgeleide singels. het grootsten percentage van de leden in tussen 25 en 40 jaar oud. Al bij al is deze site zeker een aanrader voor wie op zoek is naar een hoger opgeleide partner.

Naam datingwebsite Match4me
Welke
 landen Belgie en Nederland
Doelgroep Match4me is bedoeld voor hogeropgeleide vrijgezellen die een relatie zoeken.
Gratis member Er is de mogelijkheid tot aanmaken van een gratis profiel om te daten en contact op te nemen met de andere singels
Prijs leden vanaf € 85 voor een jaar tot € 17,50 voor een maand/
Aantal leden ????? 700 nieuwe leden in de maand januari 2009
Zoekmogelijkheden uitgebreide zoekmogelijkheden in de singels
Berichten versturen korte intresse berichten sturen, persoonlijke berichten versturen via eigen persoonlijke mailbox.
Chat / Webcam chat en messenger systeem
Mogelijkheden profiel onbeperkte tekst, toevoegen van 5 foto’s. Aanmaken eigen zoekprofiel.
Extra Welke singels je profiel hebben bekeken. Eigen instant messenger systeem enkel voor betalende leden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Online dating is niet meer weg te denken uit het hedendaagse leven. Online dating gids helpt je een keuze te maken uit de beschikbare online dating sites. Er is voor iedereen wel een geschikte online dating site te vinden die je zal helpen de date te vinden die je wil.

%d bloggers liken dit: