447FB032AC3BB431DEBA48001650521F

Parship

Parship.nlparship is een online relatieservice die ook gebruik maakt van een persoonlijkheidstest die je moet afnemen bij het gratis aanmelden. Met de gratis PARSHIP-test krijgt u meer inzicht in uw persoonlijkheid. Vervolgens vergelijken we uw testuitslagen met die van alle andere leden, waarna alleen de meest geschikte partners aan u worden getoond. Zo vindt u de partner die écht bij u past! Deze testmethode is ontwikkeld door gerenommeerde psychologen. U kan in de laatste fase van de aanmelding dan de info van je gewenste partner ingeven. Maak na uw aanmelding gebruik van het gratis lidmaatschap. In uw persoonlijk gedeelte “Mijn PARSHIP”. vindt u de kandidaat-partners én spoedig ook de eerste contactverzoeken. U kan echter geen contactverzoeken beantwoorden of zelf verzenden indien u een gratis lid bent. Je kan zo even afwachten en dan beslissen om al dan niet een betalend lidmaatschap te nemen bij deze online relatieservice. Mieke Mievis werkt ook mee als PARSHIP-relatietherapeut. Je kan haar telefonische bereiken op bepaalde dagen. Let echter wel op want ze maken gebruik van een betaalnummer. Mieke Mievis heeft een eigen praktijk als relatietherapeute en seksuologe. Parship is zeker niet de goedkoopste dating site van België en Nederland maar het is zeker een goed doordacht concept dat een zekere reputatie heeft opgebouwd en deze ook wel verdient heeft. Je moet natuurlijk niet verwachten dat alles op één of twee dagen geklonken zal zijn maar indien je een serieuze relatie zoek is Parship zeker het overwegen waard.

online datenmet parship

Naam datingwebsite Parship.nl
Welke landen België en Nederland
Doelgroep Parship is een online relatieservice voor diegenen die op zoek zijn naar een serieuze relatie
Gratis member Je kan gratis de persoonlijheidstest aanmaken waarna u een lijst met mogelijke partners krijgt die u dan in het ledendeel kan bekijken. U moet betalend lid zijn om hen te kunnen contacteren
Prijs leden € 150 per 3 maand of € 262,80 per jaar.
Aantal leden ?????
Zoekmogelijkheden Je kan zoek op leeftijd en geslacht maar ook op trefwoorden wat de zoekmogelijkheden uitgebreid maakt.
Berichten versturen Via intern systeem. Je gegevens zijn beschermd zolang jij dat wenst
Chat / Webcam ????
Mogelijkheden profiel onbeperkte tekst, toevoegen van foto’s en geluidsopnames aan het profiel.
Extra Parship België maakt gebruik van een persoonlijheidstest om te matchen. Tevens is er mogelijkheid om advies te vragen aan profesioneel personeel tegen betaling zoals een relatietherapeute.

parship online relatieservice

PARSHIP is een online relatieservice die zich richt op singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Parship.nl onderscheidt zich van reguliere datingsites door een unieke matchmethode die mensen met elkaar in contact brengt op basis van een wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest.Door het invullen van de 80 vragen in de PARSHIP-test ontstaat een persoonlijkheidsprofiel. Dit profiel is de basis waarmee PARSHIP op anonieme wijze personen met elkaar koppelt.

De PARSHIP-service bestaat uit twee stappen.De eerste stap is gratis en bestaat uit registreren, het invullen van de PARSHIP-test en het aanmaken van het persoonlijke profiel. Ook kunnen contactverzoeken ontvangen worden.De tweede stap start vanaf het moment dat leden daadwerkelijk willen reageren op contactverzoeken of andere leden actief willen benaderen. Zij kunnen dan een 3, 6 of 12 maanden lidmaatschap afsluiten en premium lid worden. Een premium-lid ontvangt dan het uitgebreide persoonlijkheidsrapport dat voortkomt uit de PARSHIP-test. Er kan contact worden opgenomen met andere leden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Online dating is niet meer weg te denken uit het hedendaagse leven. Online dating gids helpt je een keuze te maken uit de beschikbare online dating sites. Er is voor iedereen wel een geschikte online dating site te vinden die je zal helpen de date te vinden die je wil.

%d bloggers liken dit: