447FB032AC3BB431DEBA48001650521F

Relatieplanet

Relatieplanet is een vaste waarde in het online daten voor Nederland en België. Ze bestaan al sinds 2002  en is inmiddels uitgegroeid tot de meest populaire datingsite van Nederland en België. Relatieplanet is al 11 jaar de meest bezochte datingsite in Nederland en België.
Ontmoet serieuze vrijgezellen voor een relatie, vriendschap of date! Duizenden mensen hebben al een partner gevonden. Relatieplanet is anoniem, betrouwbaar en…
Relatieplanet werkt!

Gratis inschrijven bij Relatieplanet

Relatieplanet brengt mensen op een gemakkelijke, veilige en anonieme manier met elkaar in contact. Relatieplanet is een besloten datingomgeving en uitsluitend toegankelijk voor members. Aangezien aanmelden verplicht is kunnen wij snel ingrijpen wanneer er zich mensen aanmelden die het niet zo nauw nemen met de gebruiksvoorwaarden.

Iedereen begint op Relatieplanet als gratis member. Wie zich gratis aanmeldt bij Relatieplanet krijgt onder meer een persoonlijk profiel, een eigen berichten-inbox en uiteraard toegang tot alle functies waarmee je zo optimaal mogelijk andere members kunt vinden. Je kunt onbeperkt oproepen en profielen van andere members bekijken.


Als je even niet gevonden wilt worden door de andere members kun je jouw profiel tijdelijk verbergen. Members waarvan je geen reactie meer wenst te ontvangen kun je eenvoudig blokkeren.

Als gratis member kun je 5 interesseberichten per dag versturen naar andere members. Met een interessebericht kun je aftasten of die ander geïnteresseerd is om met jou in contact te treden en nodig je hem/haar uit een bericht naar jou terug te sturen.

Controle en ondersteuning door onze memberdesk

Alle profielen, foto’s en wijzigingen worden handmatig gecontroleerd door echte mensen op de memberdesk. Hierdoor kunnen wij de unieke Relatieplanet kwaliteitsgarantie bieden.


Door controle proberen wij oplichting, het plaatsen van aanstootgevende inhoud en ongewenste reclame tot een absoluut minimum te beperken. De speerpunten privacy, kwaliteit en betrouwbaarheid voeren onze professionals op de memberdesk hoog in het vaandel.

De memberdesk van Relatieplanet staat altijd voor haar members en sitebezoekers klaar om desgewenst hulp te bieden en eventuele vragen te beantwoorden. Zij zijn elke dag van de week tussen 09.00 en 23.00 uur telefonisch bereikbaar op
(+31)(0)50 – 501 8080.

Je kunt de memberdesk ook mailen. Je ontvangt dan binnen 24 uur antwoord op je bericht.

Verschillen gratis en Full Membership

Iedereen begint bij Relatieplanet als Gratis Member. Als je net als duizenden andere members tevreden bent kun je Full Member worden waarmee je optimaal vindbaar wordt voor andere members en onbeperkt gebruik kunt maken van alle functionaliteiten van Relatieplanet.

Mogelijkheden GRATIS FULL
Onbeperkt toegang tot alle profielen
Een eigen profiel en hier tot 20 foto’s op plaatsen
Alle foto’s kunnen bekijken Alleen profielfoto
Interesse tonen in leuke members Max. 5/dag
Advertentievrij gebruik maken van Relatieplanet
Zien welke members jouw profiel hebben bekeken
Berichten sturen via ons anonieme mailsysteem
Alle foto’s bekijken
1-1 chatten met andere members
Onbeperkt interesse tonen in andere members
Zoeken op trefwoorden
Zien wie Full Member en zien wie Gratis Member is
Maximaal resultaat: hoger in de zoekresultaten
Relatieplanetreizen voor singles
Datingcoaching voor singles

Een gedachte over “Relatieplanet”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Online dating is niet meer weg te denken uit het hedendaagse leven. Online dating gids helpt je een keuze te maken uit de beschikbare online dating sites. Er is voor iedereen wel een geschikte online dating site te vinden die je zal helpen de date te vinden die je wil.

%d bloggers liken dit: