447FB032AC3BB431DEBA48001650521F

SF dating – secretflirt

sf dating - secretflirtSF.dating of secretflirt dating maakt de flirter in je los. Wat is er nu leuker dan flirten. De seksuele spanning die in de lucht hangt bij het flirten.
SF begon alweer vanaf 2010- als vernieuwend vooruitstrevend dating platform. En dat is SF nog steeds. Uit je vaste sociale kring ontsnappen flirten, plezier opzoeken, inspirerende contacten opdoen, liefde vinden, gelijkgestemden ontmoeten. Je kunt elkaar op SF ontmoeten en contacten leggen. Waar veel sites zich richten op seks, vreemdgaan of het vinden van ‘de ware’ verbind SF mensen uit allerlei diverse leefsituaties met elkaar.

Voor wie is SF dating – secretflirt

Of je nu single bent, in een LAT relatie, samenwonend of getrouwd bent (in een al dan niet open relatie), met traditionele denkbeelden bent opgegroeid of juist vrij, op SF is iedereen welkom. Het doel is om te genieten van wat het leven te bieden heeft en ervaringen rijker te worden. SF is voor iedereen die het leuk vind aandacht te geven én te krijgen. Flirten! Sta je vrij in het leven, ben je levenslustig en oordeel je niet te snel over hoe een ander zijn leven zou moeten leiden? Dan is SF een prima plaats om leuke contacten op te doen.

SF is anders dan andere datingsites. Waar veel sites zich richten op seks, vreemdgaan of het vinden van ‘de ware’ verbind SF mensen uit allerlei diverse leefsituaties met elkaar. Singles met singles, singles met gebonden mensen of gebonden mensen met anderen die gebonden zijn. Wat daar uit voort moet komen bepaalt ieder voor zichzelf. Een vriendschappelijk contact, een losse en/of open relatie, een flirtcontact, een minnaar of minnares, een vaste relatie of een vrije LAT relatie, het kan allemaal.

Heb je een relatie? Of je nu met óf zonder medeweten van je partner overweegt contact buiten je relatie te zoeken, SF is voor mensen die daar naar eigen eer en geweten in handelen en hun partner liefhebben en respecteren. Ook voor singles is SF een alternatief. De single die het traditionele daten op de bekenden platforms wel een beetje zat is, of de single die gericht op zoek is naar meer passie in het ongebonden bestaan zonder hier direct lange termijn verwachtingen aan te moeten verbinden.

De members hebben (ruim genomen) een gemiddelde leeftijd tussen 28 en 65 jaar voor mannen, en ca. 24 tot 60 jaar voor vrouwen. Tieners zul je op SF.dating niet (of nauwelijks) vinden. De minimum leeftijd is dan ook 18 jaar.

Voor wie is SF dating NIET

SF is niet geschikt voor mensen die verveeld uit zijn op kort eigen gewin of even heel snel maar even een seks date willen scoren. Je komt niet alleen iets halen, maar ook iets brengen. Mensen die zich inhoudsloos en respectloos gedragen horen op SF niet thuis. Grof in de mond zijn, onbeleefd en ongepast gedrag is absoluut ‘not done” (kom je zo iemand onverhoopt -en ondanks de controle- tegen, meldt het dan aan de redactie).

Flirten is gezond

Flirten is niet alleen leuk, het maakt ook heilzame chemische stoffen vrij in je lichaam. Hierdoor voel je je prettiger en functioneer je beter. Als je in een ingeslapen / ingesleten relatie zit ‘dut’ je hormoon systeem als het ware in, je lichaam produceert geen vitale chemische stoffen meer. Niet alleen om te flirten of om de andere sekse te behagen maar ook in je verdere dagelijkse activiteiten komt die energie van pas. Flirten geeft je dus niet alleen het gevoel dat je leeft, maar je krijgt er dus zelfs ook letterlijk energie van. Los van deze energie productie die je lichaam aanmaakt; waarom zou je jezelf onthouden wat je als mens diep van binnen blijkbaar dus wilt. Je krijgt energie van anderen en zij krijgen het van jou. Daar kan niemand op tegen zijn natuurlijk.

 Wie of wat je ook bent; geniet van het leven! Wil je wachten op breed begrip en 100% acceptatie binnen de collectieve samenleving van jouw flirtbehoeftes? Dat zal er zeker komen, maar het zal helaas nog decennia op zich laten wachten. En wat doe jij intussen? Leef het leven (het is jouw leven) en blijf bij jezelf.

Gratis of betalend member van SF dating

Als Gratis member heb je beperkte mogelijkheden. Dit abonnement is uitlsuitend bedoeld om Sf te verkennen. Wie inhoudelijk contact wil leggen en wil daten kiest voor het TopMember abonnement

Gratis Member

De mogelijkheden:
• Toegang tot alle (vrijgestelde) profielen
• Uitgebreid zoeken in het memberbestand
• Private mailbox
• Overzicht “Profiel Bezoekers
• Overzicht “Foto inzage”
• Foto’s afgeschermd plaatsen en gecontroleerd vrijgeven
• Foto verzoeken doen
• Chat verzoeken ontvangen
• Inzage in foto’s van andere members (mits vrijgesteld voor jou)

Top Member

Alle extra mogelijkheden zijn van toepassing:
• Ongelimiteerde mail en chat communicatie
• Versturen van Flirts”
• Alle soorten ontvangen en gestuurde berichten lezen (zonder limiet)
• Externe contact gegevens uitwisselen (vanaf het 2e bericht)
• Chatverzoeken doen en Chatfriends maken
• 1:1 live Chat functies (ook mobile)

Gratis membership geeft je de perfecte kans kennis te maken met de site en eerste contacten te leggen.
Een top member kan je al zijn vanaf 12,25 euro.

Online dating is niet meer weg te denken uit het hedendaagse leven. Online dating gids helpt je een keuze te maken uit de beschikbare online dating sites. Er is voor iedereen wel een geschikte online dating site te vinden die je zal helpen de date te vinden die je wil.

%d bloggers liken dit: